Γερμανία

Ανανεώνει ή φεύγει από τη Λειψία ο Ουπαμεκανό!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λειψίας, Όλιβερ Μίντσλαφ, δήλωσε πως ο Νταγιό Ουπαμεκανό πρέπει είτε να επεκτείνει το συμβόλαιό του είτε να αποχωρήσει το καλοκαίρι…

Ξεκάθαρα λόγια από τον Όλιβερ Μίντσλαφ, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Λειψίας να καλεί τον Νταγιό Ουπαμεκανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή να αποχωρήσει από τους Σάξονες, καθώς δεν μπορούν να τον χάσουν δίχως να κερδίσουν χρήματα.

«Ο Ουπαμεκανό είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης για εμάς κι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα στη θέση του. Ένα πράγμα που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι έχουμε μια ξεκάθαρη συνεννόηση με εκείνον και τον ατζέντη του ως προς το ότι δεν θα του επιτραπεί να αποχωρήσει τσάμπα. Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για αυτό», σχολίασε ο Μίντσλαφ.

Και πρόσθεσε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild», αναφορικά με τον 21χρονο στόπερ: «Υπάρχουν δύο επιλογές για αυτόν. Είτε θα επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί μας, είτε θα φύγει. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα γνωρίζουμε σχετικά γρήγορα σε ποια κατεύθυνση θα πάει το πράγμα».

Ο Ουπαμεκανό δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λειψία ως το 2021, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τους «ταύρους». Τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μπάγερν Μονάχου έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο άσο, που έχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, με ισχύ ως τις 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x