Αγγλία

Ανανεώνει με Μάντσεστερ Σίτι ο Φόντεν

Την υπογραφή του σε νέο εξαετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να βάλει τις επόμενες ώρες ο Φιλ Φόντεν!

«Μια ανάσα» από την υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο νεαρός μέσος Φιλ Φόντεν!

Το υπάρχον συμβόλαιό του με τους "πολίτες" ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν, με αρκετές ομάδες, όπως οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία, να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν τότε σαν ελεύθερο.

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φαίνεται πως έμαθε από το πάθημά της με την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, που αποχώρησε από τους «πολίτες» και τώρα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την Ντόρτμουντ, επιλέγει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Φόντεν ως το 2024.

Ο 18χρονος μέσος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν προέλθει από τις ακαδημίες την Μάντσεστερ Σίτι και, παρά το γεγονός πως ο Γκουαρντιόλα δεν τον έχει χρησιμοποιήσει πολύ μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν, έχει δηλώσει πως τον υπολογίζει πολύ στα μελλοντικά του σχέδια.

Όπως είχε δηλώσει, άλλωστε, και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Αγγλίας, Αλ Μουμπάρακ, πριν από κάποιους μήνες: «Θα ήθελα τουλάχιστον ένας παίκτης από τις ακαδημίες μας, αν όχι δύο, να παίζουν σταθερά με την πρώτη ομάδα κάθε χρόνο. Αυτό είναι που θέλω. Μπορούμε να το κάνουμε; Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Πιστεύω πως υπάρχουν παίκτες στις ακαδημίες μας που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Δεν μιλάω για το μέλλον, μιλάω για το τώρα, διότι γνωρίζω τι ταλέντο υπάρχει», είχε πει, φανερώνοντας την επιθυμία της διοίκησης να βασιστεί σε παίκτες από τα "σπλάχνα" της ομάδας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x