Πορτογαλία

«Δένει» Βλαχοδήμο με αυξημένες αποδοχές η Μπενφίκα!

Επέκταση συμβολαίου για επιπλέον έναν χρόνο με αυξημένες αποδοχές έχουν προτείνει στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο οι διοικούντες την Μπενφίκα προκειμένου να τον «δέσουν» στην Λισαβόνα.

«Δεσμεύει» τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με νέο βελτιωμένο συμβόλαιο η Μπενφίκα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η πορτογαλική «O Jogo», η διοίκηση των «αετών» έχει εκδηλώσει την πρόθεση της να επεκτείνει τη συνεργασία με τον Έλληνα κίπερ για έναν επιπρόσθετο χρόνο, με αυξημένες αποδοχές, ανταμείβοντας τον για τις υπηρεσίες του στους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Το τρέχον συμβόλαιο του Βλαχοδήμου έχει ισχύ ως το 2023 και μετά τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι ιθύνοντες της Μπενφίκα αποφάσισαν να «δέσουν» τον 26χρονο τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για τους όρους του νέου συμβολαίου και στις τάξεις του πορτογαλικού συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει μεταξύ τους συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αμειβόταν με 350 χιλιάδες ευρώ ετησίως, συνθήκη που πρόκειται να αλλάξει μετά τη διαφαινόμενη επέκταση.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x