Stoiximan Super League

Ανανέωσε με Αστέρα Τρίπολης ο Παπαδόπουλος

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης ως και το 2022 θα παραμείνει ο τερματοφύλακας, Νίκος Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Στους Αρκάδες για τρία ακόμα χρόνια και ο έτερος πορτιέρε Αντώνη Τσιφτσής.

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει αρχίσει στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν παράλληλα δύο ανανεώσεις συμβολαίων των τερματοφυλάκων τους.

Η αρχή, έγινε με τον βασικό πορτιέρε της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος υπέγραψε για τρία ακόμα χρόνια. Ο 29χρονος παίκτης, είχε αρχίσει την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φορτούνα Ντίλσεντορφ, Πανιώνιο, Ατρόμητο και Λαμία.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο έως τον Ιούνιο του 2022».

Ανανέωσε και ο Τσιφτσής

Παράλληλα με τον Παπαδόπουλο, νέο συμβόλαιο υπέγραψε και ο νεαρός τερματοφύλακας, Αντώνης Τσιφτσής, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τρίπολης μέχρι το 2022. Ο 20χρονος είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016 αλλά σε αυτά τα τρία χρόνια έχει παίξει μόλις μια φορά, τη σεζόν 2017-18, όταν αγωνίστηκε εννιά λεπτά στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή έως τον Ιούνιο του 2022».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x