Γερμανία

Ανανέωσε με Φαβρ ως το 2021 η Ντόρτμουντ

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λουσιέν Φαβρ συνεχίζουν, όπως αναμενόταν άλλωστε, τη συνεργασία τους, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν σήμερα νέο συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Την… αναμενόμενη επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας της με τον Λουσιέν Φαβρ, που είχε ισχύ ως το 2020, ανακοίνωσε σήμερα η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με τον Ελβετό προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο για ένα επιπλέον έτος!

«Ανυπομονώ να συνεχίσω την εποικοδομητική και πετυχημένη συνεργασία μου με ολόκληρο τον οργανισμό», δήλωσε ο Φαβρ μετά τις υπογραφές του συμβολαίου του με τους Βεστφαλούς.

«Ο Λουσιέν έχει δημιουργήσει ξεκάθαρες δομές και έχει αναπτύξει τους παίκτες μας», σχολίασε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίχαελ Τσορκ, ενώ ο Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε συμπλήρωσε: «Έχει το 100% αυτών που ψάχνουμε και είναι λογικό να θέλουμε να φτιάξουμε το μέλλον μας μαζί του».

Ο 61χρονος τεχνικός μετακόμισε στο Ντόρτμουντ από τη Νις το περασμένο καλοκαίρι κι ενώ προηγουμένως είχε περάσει με επιτυχία από τους πάγκους των Χέρτα Βερολίνου και Γκλάντμπαχ στη Bundesliga.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x