Γερμανία

Ανανέωσε με Γκερέιρο μέχρι το 2023 η Ντόρτμουντ

Ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ράφαελ Γκερέιρο, μετά και τη σημερινή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Πορτογάλος άσος ήταν με το ένα πόδι εκτός «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», με την Παρί Σεν Ζερμέν να δείχνει το… ζωηρότερο ενδιαφέρον, αλλά τελικά δεν αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους»...

Αντ’ αυτού, ο Γκερέιρο θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ για πολύ καιρό ακόμα, αφού σήμερα ανακοινώθηκε ότι το συμβόλαιό του, που έληγε κανονικά το 2020, επεκτάθηκε για επιπλέον τρία χρόνια!

«Ο Ράφαελ είναι ένας έμπειρος διεθνής και τεχνίτης ποδοσφαιριστής πρώτης κλάσης», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Τσορκ. «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, στον οποίο νιώθω πολύ άνετα και θα μείνω με την οικογένειά μου για τρία χρόνια», τόνισε από την πλευρά του ο 25χρονος άσος.

Ο… επιρρεπής σε τραυματισμούς Γκερέιρο έχει παίξει σε 61 ματς της Bundesliga, πετυχαίνοντας και 10 γκολ, ενώ μετράει επίσης 10 εμφανίσεις στο γερμανικό Κύπελλο αλλά και 17 συμμετοχές με έξι τέρματα στο Champions League με τη φανέλα της Μπορούσια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x