Ισπανία

Ανανέωσε στη Βαλένθια ο Λάτο και πήγε δανεικός στην Aϊντχόφεν

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε στη Βαλένθια ο Τόνι Λάτο και στη συνέχεια πήγε ως δανεικός στην Αϊντχόφεν.

Παίκτης της Βαλένθια θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2023 ο Τόνι Λάτο.

Ο 21χρονος μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες», το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2023, ενώ τοποθετήθηκε σε αυτό ρήτρα αποδέσμευσης 80 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Αϊντχόφεν, με σκοπό να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ανχελίνο, ο οποίος έφυγε με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Ήταν προτεραιότητά μας να αποκτήσουμε παίκτη στη θέση του Ανχελίνο. Ο Λάτο είναι ένας νεαρός, πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Πάντα ψάχνουμε για νέους παίκτες, οι οποίοι θα προσθέσουν ποιότητα στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τον πείσαμε να αγωνιστεί σε εμάς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος του προπονητής στην ολλανδική ομάδα, Μαρκ Φαν Μπόμελ.

Απ’ τη μεριά του, ενθουσιασμένος έδειξε και ο Ισπανός κατά την παρουσίασή του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδεχόμενη μετακίνηση του Λάτο στη Νις, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε.

Την περασμένη σεζόν, ο Λάτο αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια της La Liga με τη Βαλένθια, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε πρόσφατα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x