Δίκαιη βάσει των ευκαιριών που είχε ο Παναθηναϊκός χαρακτήρισε την ήττα της Λαμίας ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο έμπειρος αμυντικός, μιλώντας στη Nova, στάθηκε στη δύσκολη θέση που βρίσκεται πλέον η ομάδα του κι έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Πλατανιά.

Για το αν νίκησε δίκαια ο Παναθηναϊκός: «Ναι νομίζω πως βάσει των ευκαιριών είναι δίκαιο. Ήταν μια δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού, θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε μια καλή εικόνα και ο Παναθηναϊκός δε μας απείλησε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν μπαίνεις κατευθείαν και δεν προσέχεις τα πρώτα δέκα λεπτά και δεχόμαστε ένα γκολ τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αντίδραση, από εδώ και πέρα, όμως, έχουμε το πρόγραμμα με τις ομάδες τις ανταγωνίστριες και νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να σωθεί η ομάδα».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού πιστεύω, που ενώ έχουμε επισημάνει ότι πρέπει βγούμε τα πρώτα δέκα λεπτά, που θα μπει μια ομάδα δυνατά στην έδρα της, δεχόμαστε ένα γκολ πολύ εύκολο, πολύ φθηνό θα έλεγα. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε το παιχνίδι, έπρεπε να ρισκάραμε λίγο παραπάνω, δεχθήκαμε και το δεύτερο, μετά τελείωσε το παιχνίδι».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ διαφορετικός στην έδρα του απ' ότι μακριά απ' αυτή: «Στην έδρα του νομίζω ότι παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχει αρκετά καλή ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι. Έχει παιδιά που παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σίγουρα δεν είναι ποιοτικός, δεν έχουν την ποιότητα τα παιδιά, αλλά νομίζω ότι αυτοί οι Έλληνες πραγματικά δίνουν τη συνέχεια που πρέπει να' χει αυτή η ομάδα».

Για τη συνέχεια και τον «τελικό» με τον Πλατανιά: «Εμείς από εδώ και πέρα παίζουμε αυτές τις τελευταίες επτά αγωνιστικές με τις ομάδες που μπορούμε και πρέπει να πάρουμε βαθμούς, αρχής γενομένης με τον Πλατανιά, που θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι γιατί όλες τις ομάδες παίζουν για την υστεροφημία τους, για την αξιοπρέπειά τους, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώρια, πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε βαθμούς και αρχής γενομένης απ' το Σάββατο πρέπει να θέσουμε τα θεμέλια για την παραμονή»

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ