Στα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του στην Ομόνοια αναφέρθηκε ο Γιάννης Αναστασίου έπειτα από το φινάλε της σεζόν στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Βάλαμε πολλά νέα παιδιά. Νομίζω πως ανταποκριθήκαμε καλά, αλλά αφού δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ, η ΑΕΚ περίμενε το λάθος και κέρδισε. Κρατάμε την προσπάθεια των νεαρών και συνεχίζουμε. Όταν ήρθα, η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση αγωνιστικά, προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, καταφέραμε να τερματίσουμε πέμπτοι στην κανονική διάρκεια, πετύχαμε τον στόχο μας, φέραμε κάποιους παίκτες να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, οι Μαυρίας και Κολοβός κλήθηκαν στην Εθνική, ο Ατζαγκούν δεν πρόσφερε αυτά που θέλαμε. Βάλαμε κάποια νέα παιδιά, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Στα πλέι οφ η εικόνα μας ήταν θετική, βελτιώσαμε πολλά πράγματα στην φυσική κατάσταση, αλλά φάνηκαν σημάδια βελτίωσης», ανέφερε αρχικά μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του, ανέφερε: «Για το δικό μου μέλλον ισχύει πως δύο βδομάδες πριν κάναμε μια συνέντευξη με τον πρόεδρο και τον διευθυντή. Για οποιεσδήποτε απορίες, απευθυνθείτε στην διοίκηση. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν θακρίνω εγώ αν είναι άδικη η κριτική. Δεν γνωρίζουν πράγματα οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Εγώ μιλώ με αυτούς που πρέπει και ενημερώνω».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ