Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Κάναμε καλή προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό, εάν είχαμε καθαρό μυαλό…»

Στην ποιότητα του Ολυμπιακού και στην έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου αναφερόμενος στην ήττα με 2-0 στο Φάληρο.

Ικανοποιημένος με τη συνολική παρουσία του Ατρομήτου στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, παρά την ήττα με 2-0 έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο 46χρονος τεχνικός στάθηκε στην ποιότητα των «ερυθρόλευκων», αλλά και στην έλλειψη καθαρού μυαλού σε κρίσιμα σημεία, που συνετέλεσε στο να γείρει η πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

«Εάν παίζεις με μία καλή και ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σε... σκοτώσει εάν δεν προσέξεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο με τον Ολυμπιακό», επεσήμανε ο Έλληνας προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Καλησπέρα. Θα έλεγα ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι όσο το σκορ ήταν κοντά. Θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, μία ομάδα ποιοτική που μπαίνει καλά στα πρώτα λεπτά. Για εμάς στην συνέχεια ήταν σημαντικό να ήμαστε ήρεμοι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα και στην αντίπαλη άμυνα. Χρειάζεται και τύχη γιατί τα παιδιά μου είπαν ότι το 1-0 βρήκε στα πόδια του Γούτα. Τα δύο λεπτά που δεχθήκαμε γκολ ήταν κομβικά. Είναι δύσκολο να γυρίσεις ματς στο Καραϊσκάκη. Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ».

Για το γεγονός ότι δεν απείλησε τόσο ο Ατρόμητος: «Νομίζω στο α' μέρος είχαμε μία φάση με τον Γαρουφαλιά και μία με τον Γιακουμάκη που δεν πρόλαβε την πάσα του Νταβιώτη. Δεν είδα εάν η φάση αυτή ήταν οφσάιντ. Είχαμε και μία φάση που δεν δώσαμε καλά την πάσα. Υστερήσαμε στην τελική πάσα και την τελική ενέργεια. Εάν είχαμε πιο καθαρό μυαλό... Μας έβαλε όμως και πίεση ο Ολυμπιακός».

Για το εάν φοβήθηκε για την έκταση του σκορ: «Εάν παίζεις με μία καλή και ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σε... σκοτώσει εάν δεν προσέξεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Είναι αυτή η ποιότητα του Ολυμπιακού και ατομικά επίσης δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Για εμάς ήταν ένα θετικό βήμα σήμερα. Βάλαμε δύσκολα και εάν είχαμε και την πιο καλή τελική πάσα θα είχαμε και πιο καλές προϋποθέσεις στην επίθεση. Μπήκε το πρώτο γκολ, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μετά μπήκε το 2ο και... καθάρισε το ματς. Μας έχει στοιχίσει η έλλειψη συγκέντρωσης στα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Και με την ΑΕΚ μας στοίχισε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x