Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Φαίνεται ότι ήταν εύκολο διπλό»

Ο Παναθηναϊκός έλεγξε απόλυτα το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη της ομάδας του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και την εύκολη, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Ήταν το τρίτο ματς σε μια εβδομάδα και ήταν αρκετά επίπονο. Ξέραμε πως με θετικό αποτέλεσμα θα κάναμε το σημαντικότερο βήμα για την πρώτη θέση. Ελέγξαμε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά, αλλά δεν είχαμε πρόβλημα. Δημιουργήσαμε φάσεις και πετύχαμε γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ ο Στιλ έκανε μια σημαντική απόκρουση. Στο δεύτερο μέρος δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί με τον Μπεργκ, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Ξέραμε πως αν ελέγξουμε το παιχνίδι και την κυκλοφορία, με την καλή φυσική μας κατάσταση και την κυκλοφορία θα είχαμε τον πρώτο λόγο. Προσπαθήσαμε να είμαστε ήρεμοι κι αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε ο Πράνιτς. Φαίνεται ότι ήταν ένα εύκολο διπλό», ανέφερε.

Όσο για το ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλει μεγάλη προσοχή γιατί θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Μιλώντας για τη διαφορά φυσικής κατάστασης είπε: «Είχα πει ότι όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες. Κάθε ομάδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εμείς από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαστε σε καλό επίπεδο. Πολλά παίζουν ρόλο. Κυρίως πρέπει να το πιστεύεις, εμείς πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα παιδιά το πιστεύουν».

Ερωτηθείς αν κάθε ομάδα παίρνει αυτό που αξίζει βάσει παρουσίας μέχρι τώρα στα play offs, απάντησε: «Τουλάχιστον μέχρι τώρα τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x