Κύπελλο Ελλάδας

«Αναστήθηκε» και άγγιξε το θαύμα ο Ηρακλής!

Υπενθύμιση του ότι -ανεξαρτήτως της κατάστασής του- παραμένει μεγάλη ομάδα έκανε ο Ηρακλής! Με υπηρεσιακό τον Κατσαμπή επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ κι άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή που θα του έδινε την πρόκριση

Κάτι παραπάνω από σημεία ζωής έδειξε ο Ηρακλής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Μεταμορφωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, ο «Γηραιός» όχι μόνο νίκησε, αλλά άγγιξε και το θαύμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (2-0).

Με τον Τάσο Κατσαμπή υπηρεσιακό στον πάγκο (ενόψει της επίσημης διαδοχής του Ελευθερόπουλου από τον Ρόκα), οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν ψυχή στο Καυταντζόγλειο.

Έπειτα λοιπόν από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ στο 58’ με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό σουτ του Ρόβα.

Εκεί όμως που πραγματικά πίστεψαν ότι μπορούν το μεγάλο κόλπο (του να επικρατήσουν με τρία γκολ διαφορά και να κλέψουν την πρόκριση από τον σημερινό τους αντίπαλο στην τριπλή ισοβαθμία) ήταν το σημείο όπου η όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον καρφώθηκε στα δίχτυα στο 76’.

Παρά την υπέρβασή τους ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. Πίεσαν, αλλά απέτυχαν να διασπάσουν για τρίτη φορά την άμυνα του ΠΑΣ.

Έτσι, οι Γιαννιώτες κράτησαν το σκορ που τους ευνοούσε και περνώντας από σήμερα στην επόμενη φάση, άφησαν τον Ηρακλή να περιμένει ένα άλλο θαύμα για να τους ακολουθήσει (και συγκεκριμένα να μη νικήσει αύριο ο Ατρόμητος τη Θύελλα Καμαρίου).

Η τελευταία αγωνιστική

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
(58’ Ρόβας, 76’ Κλέιτον)

Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος (19/12, 17:15)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-3)
Ηρακλής 6 (6-6)
Ατρόμητος 3 (7-3)
Θύελλα Καμαρίου 0 (0-8)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x