Stoiximan Super League

Ανασύνταξη και φιλικό με Πλατανιά για ΟΦΗ

Πίσω τους αφήνουν στον ΟΦΗ την ήττα από τον Παναιτωλικό, με τη διακοπή του πρωταθλήματος να φέρνει το φιλικό ματς με τον Πλατανιά την Κυριακή (09/09).

Η ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-1 ανήκει στο παρελθόν για τον ΟΦΗ και πλέον άπαντες στην ηρακλειώτικη ομάδα κοιτάζουν μπροστά... Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε σήμερα το απόγευμα από το Αγρίνιο και από την Τετάρτη (05/09), επιστρέφει ξανά στο γήπεδο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για ανασύνταξη και προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» (Σάββατο 15/9, 6.15), για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, την Κυριακή (09/09) οι «ομιλίτες» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά, στο «Γεντί Κουλέ» στις 6:30μμ.

Από εκεί και πέρα, η εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, στο παιχνίδι της ομάδας, ωστόσο η κακή διαιτησία, έπαιξε το ρόλο της στο να μην μπορέσουν οι παίκτες του ΟΦΗ, να βγάλουν στο γήπεδο, κόντρα στον Παναιτωλικό, αυτά που πραγματικά μπορούσαν... Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τα σφυρίγματα του διαιτητή δημιούργησαν μεγάλο εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές, όπως έλεγαν και οι ίδιοι, μετά το τέλος του αγώνα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x