Ιταλία

Ανατριχιαστικό γράμμα του αρχηγού των οπαδών της Αταλάντα!

«Δεν θα έχει νόημα να πανηγυρίσουμε ένα γκολ του Γκόμες, να μην κατέβει η Αταλάντα αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα για να δείξει σεβασμό στους νεκρούς του Μπέργκαμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τρομερό και συνάμα... ανατριχιαστικό γράμμα από τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών της Αταλάντα, Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι, προς τον πρόεδρο της ομάδας, Αντόνιο Περκάσι.

Σε αυτό το γράμμα, λοιπόν, ο γνωστός και ως «Μπόκια» ζητάει από το αφεντικό της ομάδας να δείξει για ακόμη μια φορά πόσο ξεχωριστή είναι η Αταλάντα από τους υπόλοιπους συλλόγους και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα εφόσον αυτό συνεχιστεί, δείχνοντας έτσι σεβασμό στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που έχασαν τη ζωή τους.

Το γράμμα αυτό καταλήγει με την ατάκα «δεν έχει νοήμα να πανηγυρίσουμε ένα γκολ του Γκόμες», δείχνοντας πως κανείς πλέον και πόσω μάλλον στο Μπέργκαμο, δεν έχει τη διάθεση τουλάχιστον φέτος για ποδόσφαιρο αφού η τοπική κοινότητα έχει πληγεί όσο καμία άλλη στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού.

«Το Μπέργκαμο και ο κόσμος του, έρχεται πρώτο και μετά η ομάδα. Πρόεδρε, αυτό το ξεχωριστό και ιστορικό αιματοκύλισμα στην πόλη, αξίζει και μία ξεχωριστή και ιστορική απόφαση. Πρόεδρε, εμένα αυτό που μου έρχεται φυσιολογικά στο μυαλό είναι για την Αταλάντα να σταματήσει το πρωτάθλημα εδώ. Ίσως και να μην είναι εφικτό αυτό, αλλά θέλω να πιστεύω πως η Αταλάντα μας είναι ένα παράδειγμα για όλους σε αυτόν τον πόλεμο.

Απλά, σκέφτομαι πόσοι οπαδοί της Αταλάντα έφυγαν από τη ζωή λόγω του ιού. Δεν νομίζω πως το να γυρίσει η Αταλάντα είναι ισοδύναμο με το να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα. Αυτό θα είναι έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για το Μπέργκαμο. Για την Αταλάντα θα υπάρχει πάντα χρόνος και μία ημέρα θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά τώρα το να πανηγυρίσουμε ένα γκολ του Γκόμες δεν θα έχει νόημα»
, ανέφερε στο γράμμα του ο αρχηγός των οργανωμένων της Αταλάντα, Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x