Stoiximan Super League

Ανατριχιαστικός Μπασινάς για τη Ριζούπολη: «Δεν έπρεπε να γίνει, ήταν πόλεμος και πήγαμε ορφανοί»

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τις συνθήκες στη Ριζούπολη έκανε ο Άγγελος Μπασινάς. Μίλησε για στιλό που τους σημάδευαν και φωτιά στον Σεϊταρίδη και έριξε ευθύνες στη διοίκηση που άφησε μόνη την ομάδα.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το κλίμα στο οποίο διεξήχθη το περίφημο ντέρμπι της Ριζούπολης αποκάλυψε ο Άγγελος Μπασινάς στον ΣΠΟΡ FM.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη, περιέγραψε την ατμόσφαιρα τρομοκρατίας που είχε δημιουργηθεί και αφού έκανε λόγο για «πόλεμο», κατηγόρησε την τότε διοίκηση που άφησε την ομάδα να πάει «ορφανή» σε αυτόν.

«Το έχω πει 100 φορές. Τι να πω παραπάνω… Το παιχνίδι αυτό δεν έπρεπε να γίνει ποτέ. Μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε. Δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Πόλεμος ήταν. Πόρτες σπασμένες, φωνές, μας σημάδευαν συνεχώς με στιλό. Θυμάμαι ότι πηγαίναμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και έσβηνα την μπλούζα του Γιούρκα που είχε πιάσει φωτιά. Θυμάμαι να λέω “κάτσε να βγω στο χορτάρι να το δω λίγο” και τότε έριξαν τη φυσούνα. Ο Τζόρτζεβιτς μου λέει “πάμε μαζί”, αλλά ακόμη κι εκείνον πήγαν να τον χτυπήσουν.

Τότε ναι, πήγαμε ορφανοί. Είναι ευθύνη όλων αυτό. Της Διοργανώτριας Αρχής, της Αστυνομίας. Δεν μπορώ να καταλάβω. Η αστυνομία έβλεπε τι γινόταν και έλεγε ότι δεν παίρνει την ευθύνη να αναβάλλει το παιχνίδι. Ε, δεν γίνεται αυτό.

Στα αποδυτήρια οι ξένοι έλεγαν “δεν μας ενδιαφέρει το ματς, θέλω να δω την οικογένειά μου”. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κίνδυνο. Δεν ξέρω που ήταν ο Φιλιππίδης. Κακά τα ψέματα. Δεν μπορούν να υπάρχουν τέτοιες συνθήκες. Εγώ δεν μπορούσα να πω “δεν παίζουμε”. Αν ήμουν γενικός αρχηγός, θα ήταν άλλο. Μας είχαν δύο ώρες στο πούλμαν και περιμέναμε. Εγώ θα έλεγα “πάμε πίσω, δεν κάνουμε αυτό το παιχνίδι. Ας μας τιμωρήσετε…»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x