Πορτογαλία

«Ανατροπή» και ξανά κορυφή η Πόρτο

Με «ανατροπή», η Πόρτο νίκησε 2-1 στην έδρα της έκπληξης της φετινής Primeira Lega, Σάντα Κλάρα, για τη 13η αγωνιστική και βρέθηκε ξανά στο +3 στην κορυφή από τη δεύτερη Μπράγκα.

Η Πόρτο νίκησε δύσκολα και με «ανατροπή» 2-1 στην έδρα της Σάντα Κλάρα για τη 13η αγωνιστική της Primeira Lega και ξαναβρέθηκε με +3 στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της Μπράγκα την Παρασκευή, παραμένοντας αυτήν τη στιγμή το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την υπεράσπιση του τίτλου της.

Από την πλευρά της, η έκπληξη του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος έπεσε πλέον στην ένατη θέση και μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, στις οποίες βρισκόταν πριν ένα μήνα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με τον Ζε Μανουέλ στο 38’ για να ισοφαρίσει άμεσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σοάρες και να δώσει τη νίκη στους «δράκους» ο Μαρεγκά στο 56΄, αποτέλεσμα που ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Έχασε βαθμούς κόντρα στην Αβες η Γκιμαράες και με το 1-1 στην έδρα της πρώτης βρέθηκε στο -4 από τις προνομιούχες θέσεις και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ξεφύγουν με +1 από την τελευταία τριάδα.

«Πέρασε» με 2-1 από την έδρα της ουραγού Τσάβες η Μορεϊρένσε και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα.

«Ανάσα» για την Μποαβίστα, που νίκησε 2-0 στο Οπόρτο την προτελευταία Τοντέλα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x