Αγγλία

Θέλει να φύγει ο Αγκουέρο από τη Σίτι!

Όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα, ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που ζήτησε ο ίδιος ο Αργεντινός.

Να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι ζήτησε ο Σέρχιο Αγουέρο, όπως μεταδίδουν σήμερα βρετανικά Μέσα.

Ο Αργεντινός επιθετικός μεταγράφηκε στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ το 2011 υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο στις 28 Ιουλίου εκείνου του έτους, ενώ το τρέχον έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Παρ 'όλα αυτά ο 29χρονος φορ φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικούντες του συλλόγου να συμπεριληφθεί στους υπό παραχώρηση παίκτες στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Αιτία, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Express» που είναι αυτή που έφερε το θέμα στο «φως», είναι οι κακές σχέσεις του γεννημένου στις 2 Ιουνίου του 1988 επιθετικού με τον προπονητή των «πολιτών» Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Κουν είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή μέχρι τον Ιούνιο προκειμένου να μην διαταράξει το κλίμα στην ομάδα, όχι όμως περισσότερο, κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες του κλαμπ.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο ποδοσφαιριστής στα γήπεδα της Πρέμιερ αλλά και της Ευρώπης, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει εκτοξευτεί στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα πρέπει να καταβάλει κάθε ενδιαφερόμενος εάν επιθυμεί να τον αποκτήσει, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν να έχουν κάνει ήδη μία διερευνητική επαφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x