Stoiximan Super League

Ανδράλας στον ΣΠΟΡ FM: «Χαλάρωσε ο Ολυμπιακός - Στην προσωπικότητα θα κριθεί το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ»

Στην απουσία κινήτρου του Ολυμπιακού μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους τομείς που θα κριθεί, κατά τη γνώμη του, το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FΜ ο Πάρης Ανδράλας.

Την εκτίμησή του για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια και τους τομείς που θα κρίνουν το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πάρης Ανδράλας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου, ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής του Φωστήρα τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δίκαια κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ωστόσο μετά τη μαθηματική επισφράγιση του τίτλου χαλάρωσαν.

Όσο για τη μάχη των «δικεφάλων», υπογράμμισε ότι κομβικό ρόλο -πέρα από το τακτικό κομμάτι- θα παίξει η προσωπικότητα που θα βγάλουν οι παίκτες των δυο ομάδων.



Αναλυτικά, όσα είπε ο Πάρης Ανδράλας στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ»

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Δίκαια ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είχε καλή συνοχή ως ομάδα και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Όσον αφορά στη δεύτερη θέση, το προβάδισμα βαθμολογικά το έχει ο ΠΑΟΚ που πάει για δύο αποτελέσματα. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ με το 3-5-2 έχει καλύτερη εικόνα και μάλιστα θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε δοκιμαστεί πιο νωρίς. Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει οργάνωση, δεν ανεβάζει ψηλά τις γραμμές και δεν ρισκάρει, αλλά έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα».

Για την αλλαγή διάταξης από τον Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα την ομάδα, αλλά θεωρώ ότι το σύστημα αυτό δείχνει να ταιριάζει πιο πολύ στον ΠΑΟΚ. Κόντρα στον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ ήθελε να κουμπώσει στο σχήμα του αντιπάλου και για αυτό πήγε σε αυτή την επιλογή συστήματος και φάνηκε πως το πέτυχε. Όπως το πέτυχε και με τον Ολυμπιακό που άσκησε πίεση ψηλά και χάλασε το παιχνίδι του. Πρόκειται για σχηματισμό που φέρνει προβλήματα, αλλά δεν παύει ως σύστημα να έχει αδυναμίες και κυρίως στις πλευρές».

Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Οι Ιταλοί είναι προπονητές που δεν βιάζονται στα παιχνίδια. Το πως θα προσεγγίσεις ένα παιχνίδι δείχνει και την ταυτότητα του προπονητή. Θεωρώ ότι ο Καρέρα θα περιμένει. Οι Ιταλοί είναι πιο συντηρητικοί ως προπονητές και δεν τους αρέσει να ανεβάζουν τα δύο στόπερ, περιμένουν το ματς. Ρόλο στο ματς θα παίξει θεωρώ και η προσωπικότητα. Αν είναι σε καλή μέρα οι τρεις επιθετικοί της ΑΕΚ θα είναι καθοριστικό, όπως επίσης και η εικόνα των ακραίων μπακ. Αυτοί οι τομείς θα παίξουν ρόλο θεωρώ».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα: «Ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα μετά τη διακοπή και ήταν σαν να μην είχε σταματήσει. Όμως εκτός από αυτό, όταν κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα μειώθηκε το κίνητρο και χαλάρωσε. Δεν μπορεί πάντως μια ομάδα να έχει συνέχεια την ίδια εικόνα».

Για τον Άμπελ Φερέιρα: «Το υλικό του ΠΑΟΚ είναι καλό. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και με αυτό το ρόστερ βρίσκει λύσεις παρά τις απουσίες. Σίγουρα στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν κάτι καλύτερο, αφού υπάρχουν παιχνίδια που η ομάδα θα έπρεπε να είχε καλύτερη εικόνα. Είναι καλό το ρόστερ του ΠΑΟΚ για να έχει τόση διαφορά με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x