Stoiximan Super League

Ανεβαίνουν οι Τούρκοι για Βιγιαφάνιες

Σκληρό πόκερ παίζεται από χθες μεταξύ Αλάνιασπορ και Παναθηναϊκού για τον Λούκα Βιγιαφάνιες, στο 1 εκατ. η πρόταση των Τούρκων.

Σε ρυθμούς… Βιγιαφάνιες κινούνται από χθες το απόγευμα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς ο Αργεντινός ενημέρωσε μέσω του ατζέντη του για το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ.

Το ενδιαφέρον των Τούρκων είναι κάτι παραπάνω από «ζεστό» και σύμφωνα με την LiveSport έχουν προχωρημένες επαφές με τον παίκτη του τριφυλλιού, στον οποίο προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές. Με βάση το ρεπορτάζ η τελευταία πρόταση που κατέθεσε η Αλάνιασπορ είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρω.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν δύο τάσεις, η πρώτη που είναι υπέρ της πώλησης με μια μικρή αύξηση στη πρόταση και η δεύτερη, που θέλει κάποιους στην ομάδα να περιμένουν και άλλη πρόταση τις επόμενες μέρες.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αλλά με βάση τη στάση του ατζέντη του παίκτη η πρόθεση να μετακομίσει στην ομάδα των Τζαβέλλα-Μανιάτη είναι δεδομένη…

Το θετικό είναι ότι ο Λούκα Βιγιαφάνιες είναι από τους λίγους που υπέγραψε τον διακανονισμό που είχε προτείνει ο Παναθηναϊκός και στη παρούσα φάση δεν έχει δικαίωμα προσφυγής. Το αρνητικό είναι ότι πέρα από το χρηματικό σκέλος, το τριφύλλι θα χάσει πιθανότατα τον καλύτερο του δημιουργό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x