Stoiximan Super League

Ανέβασε ρυθμούς ενόψει Παναχαϊκής ο Κάνιας

Μέρος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ακολούθησε ο Χοσέ Κάνιας, συνεχίζοντας με ατομικό, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε θεραπεία, λόγω της οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί.

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Πάτρα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς της Τούμπας με την Παναχαϊκή.

Την Κυριακή (20/01) το αγωνιστικό τμήμα του «δικέφαλου του Βορρά» συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και… σήκωσε μανίκια ενόψει της δεύτερης «μάχης» με τους Πατρινούς.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο γήπεδο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στην συνέχεια έκανε ασκήσεις ατομικά, ανεβάζοντας ρυθμούς. Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και ξεκινάει την σταδιακή επανένταξη με το υπόλοιπο γκρουπ. Ο Στέλιος Κίτσιου από την πλευρά έκανε θεραπεία για την οσφυαλγία από την οποία ταλαιπωρείται.

Τη Δευτέρα (21/01) οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» θα προπονηθούν στη Νέα Μεσημβρία στις 17:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x