Γενικά

Ανέβηκε στην κορυφή η Ρωσία

Έστω και αν δεν κατάφερε η Ρωσία να νικήσει τη Σουηδία στην πρώην Σοβιετική Ένωση (0-0), βρέθηκε στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League.

Η Ρωσία παραχώρησε 0-0 στη Σουηδία στο Καλίνιγκραντ στην τρίτη αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του Nations League και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από την Τουρκία, ενώ οι Σκανδιναβοί πήραν τον πρώτο τους πόντο.

Σε ένα μέτριο ματς, οι παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ είχαν την κατοχή, όμως αυτοί του Γιόνας Αντερσον είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες, με τους δύο προπονητές να παρατάσσουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες τους.

Ο "χορός" των ευκαιριών ξεκίνησε στο 5' με τον Γκράνκβιστ. Στο 19' ο Ράους έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 39', ο Γκολοβίν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 44', ο Φόρσμπεργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Σουηδία.

Στο 48', ο Τσερίσεφ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολσεν. Στο 65', ο Τελίν αστόχησε μέσα από την περιοχή. Στο 72', ο Τζούμπα αστόχησε απο πλεονεκτική θέση. Στο 81', ο Ολσεν απέκρουσε το σουτ του Κουρζάγιεφ.


Βαθμολογία:
Ρωσία 4
Τουρκία 3
Σουηδία 1

Επόμενη αγωνιστική (14/10):
Ρωσία-Τουρκία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x