Ιταλία

Ανέλαβε ρόλο στη Γιουβέντους ο Τρεζεγκέ

Επίσημος πρεσβευτής της Γιουβέντους είναι από την Πέμπτη ο Νταβίντ Τρεζεγκέ!

Επιστροφή στην ομάδα που "μεγαλούργησε" στο παρελθόν σαν ποδοσφαιριστής για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ!

O 41χρονος Γάλλος, πρώην επιθετικός της «Γηραιάς Κυρίας», αναλαμβάνει από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια το ρόλο του επίσημου πρεσβευτή της ομάδας.

Στα νέα καθήκοντα του κορυφαίου μη Ιταλού σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους (πέτυχε 171 γκολ στα 11 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της) θα περιλαμβάνεται η εμπορική ανάπτυξη του συλλόγου σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ανέλαβα το ρόλο του πρεσβευτή της Γιουβέντους. Ο σύλλογος κάνει σπουδαία δουλειά όσο αφορά τον εμπορικό τομέα και θα είναι φανταστικό που θα είμαι μέλος των φιλόδοξων στόχων που υπάρχουν και θα δουλεύω με τους φιλάθλους της ομάδας και τους χορηγούς της. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που δίνει αυτή την ευκαιρία, η οποία είναι θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος και σε προσωπικό επίπεδο. Θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ στον νέο μου ρόλο, με όλο μου τον επαγγελματισμό», δήλωσε ο Τρεζεγκέ στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι των πρωταθλητών Ιταλίας για το ξεκίνημα της νέας του αυτής επαγγελματικής καριέρας, εκτός γηπέδων αυτήν τη φορά.




Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x