Super League 2

Ανέλαβε την υπεράσπιση της Λαμίας ο Κούγιας

Την υπεράσπιση της Λαμίας για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση να αναλάβει την υπεράσπιση της Λαμίας στην υπόθεση αναφορικά με τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στο ματς κόντρα στη Σπάρτη και το κατά πόσο αυτή ήταν στο πλαίσιο του κανονισμού που ορίζει η Football League ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, μαζί με τον νομικό της σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη, στην εκδίκαση των ενστάσεων κακής συμμετοχής του Έλληνα ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, τις οποίες κατέθεσαν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξιος Κούγιας, αποφάσισε την συμμετοχή του σε αυτή την υπόθεση μαζί με τον κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη, κατόπιν της μελέτης των όσων προβλέπει ο ΚΑΠ και η προκήρυξη πρωταθλήματος της Football League.

Η νομική μας θέση είναι ότι η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι είναι απολύτως νόμιμη και οι ενστάσεις θ’ απορριφθούν.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, θα καταθέσουμε αύριο το πρωί μαζί με τον κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη αίτημα αμέσου εκδικάσεως της υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Football League, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παραπλανώνται οι οπαδοί των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Αθήνα, 22/2/2017

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x