Oλλανδία

Ανεπανάληπτο «κάζο» για Φέγενορντ και τώρα… θρίλερ!

Πάμε για φινάλε θρίλερ στην Ολλανδία, όπως πέρυσι! Η Φέγενορντ υπέστη την πιο βαριά ήττα της στη σεζόν από τη συμπολίτισσα Εξέλσιορ (3-0) και ο Άγιαξ μείωσε… στον πόντο, μία αγωνιστική πριν το τέλος!

Με το ίδιο… νόμισμα, που τον πλήρωσε, πέρυσι, η Αϊντχόφεν, όταν του πήρε την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα, πάει να… πληρώσει τη Φέγενορντ, φέτος, ο Άγιαξ!

Η ομάδα του Ρότερνταμ υπέστη ανεπανάληπτο, εκτός έδρας «κάζο» από τη συμπολίτισσα Εξέλσιορ, χάνοντας 3-0, στην πιο βαριά φετινή της ήττα, μία «στροφή» πριν το φινάλε στην Ολλανδία! Την ίδια ώρα, ο «Αίαντας» σάρωνε με το εμφατικό 4-0 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με αποτέλεσμα, πλέον, να βρίσκεται… στον πόντο από την κορυφή -και να πηγαίνουμε για… θρίλερ την 34η αγωνιστική!

Και όλα αυτά, ενώ η Φέγενορντ ήθελε τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη(!) Εξέλσιορ, ώστε να κατακτήσει και μαθηματικά το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1999! Την άλλη Κυριακή, λοιπόν, τα τρομερά μωρά του Μπος αγωνίζονται εκτός έδρας με τη Βίλεμ και η Φέγενορντ υποδέχεται τη Χέρακλες. Καταλαβαίνετε, επομένως, τι έχει να γίνει…

Η «στραβή» στο ''Stadion Woudestein'' φαινόταν από νωρίς για την ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, που πίστεψε πως κούπα ήταν δική της και… δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, με το μυαλό τους στους… πανηγυρισμούς, δέχθηκαν από το 56' ως το 65' τρία γκολ και ακόμη ψάχνουν να βρουν τι τους χτύπησε! Είναι χαρακτηριστικό ότι η Φέγενορντ, φέτος, πριν το ματς της Κυριακής (7/5) είχε «φάει», συνολικά, στην Eredivisie, 24 γκολ και μόλις 11 μακριά από το ''De Kuip''!

Σημείωση: Η Χέρακλες μόνο αδιάφορη δεν θα είναι την τελευταία αγωνιστική, καθώς με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπαίνει στα πλέι οφ για την έξοδο στην Ευρώπη! Εν ολίγοις… χαμός!







Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Κυριακή, 7/5

Άγιαξ-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 4-0
(24' Κλάιφερτ, 29' Ντόλμπεργκ, 48' Ντε Γιονγκ, 71' Κασιέρα)

Εξέλσιορ-Φέγενορντ 3-0
(56' Χάσελμπαϊνκ, 59' Έλμπερς, 65' Κούλβικ)

Χρόνινγκεν-Αϊντχόφεν 1-1
(11' Μιμούν Μαχί/59' Λάμερς)

Ρόντα-Βίλεμ 1-0
(90'+1' Ατζαγκούν)

Ουτρέχτη-Φίτεσε 1-0
(90'+2' Γιάνσεν)

Χέρακλες-Ντεν Χάαγκ 4-0
(5', 12' Νιεμέγιερ, 71' Αρμέντερος, 90'+6' Μπρουνς)

Ναϊμέγκεν-Άλκμααρ 2-1
(30' Φον Χάακε, 88' Αβονίγι/43' Γιαχάνμπαξ)

Τσβόλε-Χέρενφεν 2-1
29' Χόλα Ντάνι, 47' Κουίνσι Μενίγκ/90'+5' Ρέτζα Γκοοτσανεϊχάντ)

Σπάρτα Ρότερνταμ-Τβέντε 1-0
(66' Πούσιτς)

Η επόμενη (34η) και τελευταία αγωνιστική:

Κυριακή, 14/5

Ντεν Χάαγκ-Εξέλσιορ (15:30)
Άλκμααρ-Ουτρέχτη
Φέγενορντ-Χέρακλες
Γκο Αχέντ Ιγκλς-Σπάρτα Ρότερνταμ
Χέρενφεν-Ναϊμέγκεν
Αϊντχόφεν-Τσβόλε
Τβέντε-Χρόνινγκεν
Φίτεσε-Ρόντα
Βίλεμ-Άγιαξ

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x