Κύπελλο Ελλάδας

Άνετα στους «16» του Κυπέλλου η Λαμία

Με σκόρερ τους Ακόστα και Καραγιάννη, η Λαμία έκανε το καθήκον της απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και με σκορ 2-0 τσέκαρε το πρώτο εισιτήριο του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Λαμία, μετά τη νίκη της με 2-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας στο «Αλκαζάρ».

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα του με διαφορετική σύνθεση από τη συνηθισμένη, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, με αποτέλεσμα να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Καραγιάννης και Ακόστα προειδοποίησαν με ευκαιρίες στο πρώτο μισό, ενώ στην αρχή του δεύτερου έγιναν αυτοί που χάρισαν την πρόκριση στην ομάδα τους.

Στο 55’ ο Ακόστα με ατομική ενέργεια από πλάγια άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έβγαλε την ασίστ στον Καραγιάννη, ο οποίος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης) Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαριας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος (66’ Λαμπρόπουλος), Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς (78’ Λουκάς), Τσιλούλης, Σαχινίδης (71’ Σουλίδης)
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος (63’ Πατσαρούχας), Αναστασόπουλος, Φράγκος (46’ Κουτρομάνος), Ακόστα (79’ Μανιάς), Καραγιάννης, Τσούκαλος

Η τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου:
Τρίτη 28/11
Απόλλων Λάρισας-Λαμία 0-2
(55’ Ακόστα, 59’ Καραγιάννης)

Πέμπτη 30/11
Καλλιθέα-ΑΕΚ (19:30)

Η βαθμολογία:
1. ΑΕΚ (9-0) 6
2. Λαμία (3-2) 6*
3. Απόλλων Λάρισας (2-10) 3*
4. Καλλιθέα (1-3) 0
*ματς περισσότερο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x