Ιταλία

Ανιέλι: «Ο Ρονάλντο είναι ένας υπερήρωας»

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο πρόεδρος της Γιουβένους, Αντρέα Ανιέλι.

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Αντρέα Ανιέλι, μιλώντας στο Φεστιβάλ αθλητισμού στο Τρέντο.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Γιουβέντους αναφέρθηκε στον 33χρονο άσο χαρακτηρίζοντας τον σούπερ ήρωα. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει την στήριξη του στο πρόσωπο του Πορτογάλου σταρ, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την σπουδαιότητα της μεταγραφής του στην «μεγάλη κυρία», ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο βοηθά η παρουσία του τους «μπιανκονέρι» σε παγκόσμιο επίπεδο προβολής.

«Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ψυχές του συλλόγου ενώθηκαν για την επένδυση ενός ποδοσφαιριστή. Σε αθλητικό επίπεδο η συμφωνία μαζί του είναι πολύ σημαντική, ενώ από εμπορικής άποψης ο Ρονάλντο μας βοηθά στην παγκόσμια προβολή» ανέφερε.

«Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο θέλουν να βλέπουν υπερήρωες και ο Ρονάλντο είναι ένας από αυτούς. Επιπλέον με την παρουσία του γεμίζει και ένα κενό στο Ιταλικό ποδόσφαιρο. Την προβολή ιταλικών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο» προσέθεσε.

«Η Γιουβέντους βέβαια δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο. Είμαστε ένα σύνολο και ο Κριστιάνο είναι το κερασάκι που ήρθε να προστεθεί σε μια ομάδα που χτίστηκε κομμάτι-κομμάτι με υπομονή και έξυπνους χειρισμούς. Η ανάπτυξη της Γιουβέντους πρέπει να αξιολογηθεί από το 2010 και μετά» κατέληξε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x