Stoiximan Super League

Ανιγκό: «Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι»

Ο Ζοζέ Ανιγκό τόνισε ότι τα γρήγορα γκολ του Πανιώνιου έκαναν εύκολο το ματς με τον Παναιτωλικό και επεσήμανε ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. «Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα»…

Από την απόδοση και τα γρήγορα γκολ του Πανιώνιου έγινε δύσκολο το ματς με τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον Ζοζέ Ανιγκό, που παρά το άνετο 3-0 σχολίασε ότι κάποια στοιχεία της ομάδας του δεν του άρεσαν.

«Ήταν μία εύκολη νίκη, διότι εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι με τα γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Έχουμε σεβασμό για το ποδόσφαιρο και τον αντίπαλο, αλλά συνέβησαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Δεν σημαίνει ότι επειδή προηγηθήκαμε 3-0, επιτρέπεται να κάνουμε κάποια αδικαιολόγητα λάθη.

Δεν ήταν ο Παναιτωλικός που μας διευκόλυνε κι ας μην ήταν καλή η απόδοση της άμυνάς του. Η ποιότητα του Πανιωνίου έκανε τη διαφορά και κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία μας.

Η ομάδα έχει βρει ένα στιλ παιχνιδιού, έχει βελτιωθεί. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή
».

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Άλμπεργκ, ανέφερε: «Αν κάθε παίκτης δίνει το 100%, θα βρίσκει θέση στην ομάδα. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου, είμαι απαιτητικός και για την ομάδα. Διακρίνω τελευταία ότι το κάνουν αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x