Ελλάδα

Ανησυχία στην Εθνική για Τζαβέλλα

Ενήμερος για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ είναι ο Μίχαελ Σκίμπε, που βλέπει μετά τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ακόμα έναν διεθνή να μένει εκτός ομάδας.

Από την αρχή της περιόδου, ο Γερμανός τεχνικός εξέφραζε τον προβληματισμό του για την «απενεργοποίηση» του Αλέξανδρου Τζιόλη στον ΠΑΟΚ και του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό. Δύο ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στο βασικό κορμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάλιστα, ο εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας είχε μιλήσει τόσο με τον Βλάνταν Ίβιτς, όσο και με τον Πάουλο Μπέντο για το θέμα, εκφράζοντας την επιθυμία του οι δύο διεθνείς να επιστρέψουν στις προπονήσεις των ομάδων τους. Στην περίπτωση του αμυντικού χαφ των «ερυθρολεύκων», ο Πορτογάλος ικανοποίησε την επιθυμία του Σκίμπε.

Από τη Γερμανία, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μίχαελ Σκίμπε, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Δεν κρύβει την ανησυχία του και περιμένει να δει εάν τελικά θα μείνει ελεύθερος ο παίκτης από τον «δικέφαλο» του Βορρά. Μέχρι αυτή την στιγμή, ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα τα πουν το προσεχές διάστημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι διεθνείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό μίλησαν με τον Τζαβέλλα τα τελευταία 24ωρα για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι οι υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης» είναι προγραμματισμένες για τον Μάρτιο του 2017, άρα ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα έχει το χρόνο για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Βέλγιο και Βοσνία.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x