Stoiximan Super League

Ανήσυχοι οι παίκτες του Ολυμπιακού

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται πως μετρούν αντίστροφα για την αποχώρησή του, λόγω της κακής εικόνας της ομάδας στο β’ μισό της σεζόν.

Πολλοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αισθάνονται πως μετράει αντίστροφα η κλεψύδρα για την αποχώρησή τους από την ομάδα, όπως γράφει σήμερα η Live Sport.

Ιδιαίτερα μετά την κακή εικόνα και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, αφού αντιλαμβάνονται τις διαθέσεις της διοίκησης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Άλλωστε, τους είχε στείλει το μήνυμα ο Βαγγέλη Μαρινάκης με την παρουσία του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τους «πράσινους», ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Οι παίκτες χθες είχαν ρεπό και από σήμερα καλούνται να σηκώσουν τα μανίκια, να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα επόμενα έξι εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η διοίκηση έχει βγάλει τα συμπεράσματά της για εκείνους που θα αποχαιρετήσει στο τέλος της σεζόν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x