Αγγλία

Ανοίγει η αυλαία με… κούπα!

Η νέα σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ξεκινά με… τρόπαιο! Τσέλσι και Σίτι ρίχνονται στην πρώτη μάχη της χρονιάς, διεκδικώντας σήμερα την κούπα του Community Shield!

Η νέα σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ξεκινά με… τρόπαιο! Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ρίχνονται στη μάχη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, διεκδικώντας σήμερα (5/8, 17:00) την κούπα του Community Shield!

Πρώτη «παράσταση» και για τον προπονητή των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος θα αναζητήσει - στο παρθενικό του ματς στο πάγκο της νέας του ομάδας- το… θετικό ποδαρικό με τους Κυπελλούχους Αγγλίας. Εάν τα καταφέρει θα είναι ο πρώτος προπονητής μετά τον Ντέιβιντ Μόγιες το 2013 που κατέκτησε το Community Shield στο πρώτο του παιχνίδι! Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γουίλιαν αν και επέστρεψε δύσκολα θα αγωνιστεί, όπως και ο Λόφτους- Τσικ ο οποίος έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι Αζάρ, Καντέ, Κουρτουά, Μπατσουαγί και Κέιχιλ γύρισαν από την άδεια τους, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο εάν θα παίξουν αμέσως.

Στον αντίποδα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην περσινή, εντυπωσιακή σεζόν της πρωταθλήτριας Σίτι, προσφέροντας στους οπαδούς ακόμη μία κούπα. Η ομάδα δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη για την αναμέτρηση, με τα αγωνιστική προβλήματα ωστόσο να μη λείπουν! Τα σημαντικότερα, οι απουσίες των Ντε Μπρόινε και Στέρλινγκ, οι οποίοι δεν έχουν τελειώσει ακόμη με την άδεια των διακοπών τους μετά τους αγώνες του Μουντιάλ. Αντίθετα, ο Μαχρέζ ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα αγωνιστεί κανονικά με τη νέα του ομάδα.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων

Τσέλσι: Καμπαγέρο – Μάρκος Αλόνσο, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα – Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ, Ντρινκγουότερ – Χάντσον Οντόι, Μοράτα, Πέδρο

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον – Μεντί, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ – Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Ντ. Σίλβα – Σανέ, Γκάμπριελ Ζέσους, Μαχρέζ

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x