Super League 2

Ανοικτό το ενδεχόμενο για την παραμονή του Σόουζα στον Άρη

Διαβάστε τις δηλώσεις του άσου του Άρη.

Παραδέχθηκε ότι η παραμονή του στον Άρη είναι η προτεραιότητά του αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει θετική εξέλιξη. Ο Ούγκο Σόουζα μίλησε για το φλέγον ζήτημα στη media day των κίτρινων.

« Είμαι χαρούμενος στον Αρη. Ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω και προτεραιότητα μου είναι ο Αρης. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ούγκο Σόουζα για:

- το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω στους φίλους του Αρη, ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους παίκτες να έρθουν στο γήπεδο γιατί είναι το τέλος μιας τετραετίας. Επίσης, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νέτο»

- το αν θα παραμείνει και στον Αρη της Superleague:
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν θα παραμείνω. Είμαι χαρούμενος στον Αρη. Ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω και προτεραιότητα μου είναι ο Αρης. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία».


- την επιλογή του να έρθει στον Αρη:
«Ξέρετε ότι ήταν δύσκολο για μένα να παραμείνω έναν έξτρα χρόνο στην Football League. Ο Αρης είναι μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικό κοινό και ο κόσμος τον βοήθησε όλη τη χρονιά».

- την πιο ιδιαίτερη φετινή στιγμή:
«Για εμένα το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Φέραμε ισοπαλία πέρσι. Όταν σκοράραμε και πήραμε την νίκη εκεί, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x