Γερμανία

Ανοιχτό να πάρει μεταγραφή στο μέλλον ο Λεβαντόφσκι

Συνέντευξη, αναφορικά με τα σενάρια που ακούγονται για αυτόν και το μέλλον του, παραχώρησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για λογαριασμό γερμανικού περιοδικού.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στο εγγύς μέλλον ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν να έχει τάσεις φυγής από τους πρωταθλητές Γερμανίας, με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Πολωνός στράικερ των Βαυαρών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «11Freunde», μεταξύ άλλων, δήλωσε πως: «Ξέρεις πόσο εφήμερη η είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή; Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να κλείσουν την καριέρα τους εκεί που βρίσκονται και έρχεται η ομάδα και τους λέει πως δεν τους χρειάζονται πια. Για μένα, όμως, ισχύει ότι έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Μπάγερν και αισθάνομαι πολύ καλά στο Μόναχο».

Ενώ τέλος, αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για αυτόν, ο Λεβαντόφσκι συμπλήρωσε πως: «Ζω επί δέκα χρόνια με την κατάσταση να υπάρχουν εικασίες γύρω από το πρόσωπό μου. Μεταγραφικά σενάρια με ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα. Στην αρχή ήμουν αρνητικός σε αυτό, αλλά στη συνέχεια συνήθισα».

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x