Αγγλία

Ανοιχτός για Γιουνάιτεντ ο Βενγκέρ!

Εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να καθοδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους»!

Λέτε να δούμε... επιστροφή του Αρσέν Βενγκέρ στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να καθοδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους»!

Ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στην εικόνα της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και... επί τη ευκαιρία ρωτήθηκε για την προοπτική να καθίσει στον πάγκο της!

Η απάντησή του; «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι όνειρο για κάθε προπονητή. Τουλάχιστον για εκείνους που έχουν θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, θάρρος και... ιδέες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος έχει μείνει εκτός πάγκων από το 2018 όταν αποχώρησε από την Άρσεναλ.

Όσον αφορά τη φετινή πορεία της Γιουνάιτεντ και γενικότερα την κάμψη των τελευταίων ετών, ο Βενγκέρ ήταν ξεκάθαρος: «Κατά τη γνώμη μου, θέλει τουλάχιστον τέσσερις ενδεκαδάτου παίκτες. Πάντως με την τωρινή ομάδα θεωρώ ότι έχει ανταγωνιστικό ρόστερ. Δεν είναι τόσο μακριά από το απαιτούμενο επίπεδο, όπως νομίζει ο κόσμος. Υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να δουλευτεί και να εξελιχθεί περισσότερο. Όπως είπα, θέλει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x