Stoiximan Super League

Ανοιχτός σε προτάσεις ο Βαλμπουενά, «δεν ξέρω» ο Ματιέ

Στο μέλλον τους αναφέρθηκαν οι δύο Γάλλοι, οι οποίοι φαίνεται πως απασχολούν έντονα τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

Στο προσκήνιο παραμένουν οι περιπτώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά και του Ζερεμί Ματιέ, οι οποίοι – σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Τουρκία και Πορτογαλία – ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Οι δύο Γάλλοι, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν από Φενέρ και Σπόρτινγκ, αντίστοιχα, μίλησαν για πρώτη φορά για το μέλλον τους.

Ο έμπειρος στόπερ απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του, λέγοντας: «Δεν ξέρω. Μίλησα με τη διοίκηση. Είναι απόφασή της. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Περιμένω την απάντηση του συλλόγου».

Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του Ματιέ είναι πως προβλέπεται άλλη μία σεζόν με τα ίδια χρήματα (2 εκατ. ευρώ), ποσό που δεν θέλουν να δώσουν τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Όσον αφορά τον Βαλμπουενά, ο εκείνος δήλωσε πως είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες και υπογράμμισε: «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Ίσως γίνει μία ακόμη συνάντηση. Μπορεί να ανανεώσω, μπορεί να υπογράψω αλλού…».

Για την υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ, τώρα, εκτός από τον Ολυμπιακό ο Σλοβάκος σέντερ μπακ απασχολεί έντονα και την Πάρμα, μία ομάδα που έχει παραδοσιακά παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα και φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x