Γαλλία

Ανρί: «Δεν φοβόμαστε τον υποβιβασμό»

Την άποψη πως η Μονακό δεν φοβάται τον υποβιβασμό παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Τιερί Ανρί.

Η Μονακό έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα την φετινή σεζόν, με τη διοίκηση της ομάδας να απολύει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και να φέρνει στη θέση του τον Τιερί Ανρί. Τα αποτελέσματα όμως δεν βελτιώθηκαν ούτε μετά τον ερχομό του "Τιτί", με τους Μονεγάσκους να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με 7 βαθμούς (μαζί με την Γκινκάμπ), όντας χωρίς νίκη από τις 11 Αυγούστου και την πρώτη αγωνιστική της League 1.

Ο Τιερί Ανρί όμως, με δηλώσεις του στα γαλλικά Μέσα, τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβάται τον υποβιβασμό, παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Δεν πιστεύω πως η ομάδα φοβάται μήπως υποβιβαστεί, αλλά είμαστε σε δύσκολη κατάσταση πνευματικά. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που αντιμετωπίζουμε τώρα. Όπως έχω πει όμως πολλές φορές, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί πόντοι να κερδηθούν. Βέβαια, αν αυξηθεί κι άλλο η διαφορά μας από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω , τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πολύ δύσκολα. Πάντως, για μία ακόμα φορά, σας λέω πως δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα», τόνισε αρχικά ο 41χρονος προπονητής και συνέχισε μιλώντας για το παιχνίδι με τη Ρεμς.

«Οι προπονήσεις μας την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ καλές, αλλά όσα καλά συνέβησαν στην προπόνηση, δεν φάνηκαν στο παιχνίδι. Φυσικά παίζει και ο αντίπαλος. Απλώς η Ρεμς ήταν καλύτερη από εμάς», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x