Αγγλία

Ανρί: «Η Άρσεναλ είχε ανάγκη από νέα πρόσωπα»

Την άποψη ότι το γεγονός ότι η Άρσεναλ θα «πληρώσει» το γεγονός ότι δεν έκανε μεταγραφές πέρα από την απόκτηση του Τσεχ εξέφρασε ο Τιερί Ανρί.

Την πεποίθηση ότι Άρσεναλ έπρεπε να ενισχυθεί για να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Τιερί Ανρί.

Οι «κανονιέρηδες» το φετινό καλοκαίρι δεν προχώρησαν σε καμία άλλη μεταγραφή πέρα από την απόκτηση του Πετρ Τσεχ και αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο και ο Γάλλος πρώην άσος.

«Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ είναι ήδη πέντε πόντους πίσω από τη Σίτι, δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας και έκανε δύο νίκες με δύο αυτογκόλ, που αποτελούν τον...πρώτο σκόρερ της ως τώρα στη σεζόν», τόνισε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Λονδρέζων στο Sky Sports και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όπως είναι τα πράγματα η Άρσεναλ δεν δείχνει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Αρσέν Βενγκέρ βέβαια πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και ότι η ομάδα του είναι αρκετά καλή, κάτι που είναι δικαίωμά του. Νομίζω ότι έπρεπε να προσπαθήσει να φέρει παίκτες και νομίζω ότι προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να γίνει. Η ομάδα όμως είχε ανάγκη από νέα πρόσωπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x