Άνθρωπος της Νιούελς πάει στην Αγγλία για να διαπραγματευτεί την οφειλή για τον Σκόκο!

Τις κινήσεις τους ώστε να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση όταν θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Νάτσο Σκόκο μαζί με τους εκπροσώπους του ετοιμάζουν στη Νιούελς.

Όπως προκύπτει από ανάρτηση έγκυρου δημοσιογράφου, ο πρόεδρος της ομάδας, Εντουάρντο Μπερμούδες, αναμένεται να στείλει άμεσα εκπρόσωπο στην Αγγλία προκειμένου να έρθει σε επαφή με την διοίκηση της Σάντερλαντ. Η Νιούελς οφείλει ακόμη στις «μαυρόγατες» τέσσερις δόσεις από την μεταγραφή του «υδραυλικού» τον Ιούνιο του 2014. Το ποσό σύμφωνα με τον Λουίς Ερνάν Ρικόσα αγγίζει τα 2.1 εκατ. ευρώ.

inner

«Ο Εντουάρντο Μπερμούδες σκοπεύει να στείλει ένα ηγετικό στέλεχος της ομάδας στην Αγγλία για να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος με την Σάντερλαντ. Της οφείλονται 2.4εκατ. δολάρια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όλο αυτό το διάστημα, όπου έχει ανοίξει η υπόθεση επιστροφής του Σκόκο στην ΑΕΚ, τα Μέσα της Αργεντινής αναφέρουν πως η πρόθεση των ανθρώπων της Νιούελς είναι ο παίκτης (στον οποίο οφείλονται χρήματα του συμβολαίου του) να αποχωρήσει με την προϋπόθεση να μπουν χρήματα και στα ταμεία του συλλόγου προκειμένου να εξοφληθεί ένα σημαντικό μέρος των οφειλών προς τους Άγγλους.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ