Ιταλία

Αουζίλιο: «Δουλεύουμε την ανανέωση του Ικάρντι»

Στην προσπάθεια της Ίντερ να ανανεώσει το μεγάλο της αστέρι, Μάουρο Ικάρντι, χωρίς να βιάζεται, στάθηκε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρο Αουζίλιο.

Την ανανέωση του σούπερ σταρ της, Μάουρο Ικάρντι, προσπαθεί να πετύχει η Ίντερ, με τον αθλητικό διευθυντή, Πιέρο Αουζίλιο να τονίζει πως η προσπάθεια έχει ξεκινήσει αργά και σταθερά.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας των «νερατζούρι» δήλωσε: «Δουλεύουμε την ανανέωση του Μάουρο Ικάρντι, χωρίς να βιαζόμαστε. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, και θα μιλήσουμε, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη».

Εκτός όμως από την περίπτωση του Ικάρντι, ο Ιταλός μίλησε και για άλλες περιπτώσεις ανανεώσεων: «Η ανανέωση του Μπρόζοβιτς έχει σχεδόν τελειώσει, τη στιγμή που έχουμε μιλήσει με τον Μίλαν Σκρίνιαρ. Έχει ακόμη 4 χρόνια συμβόλαιο. Η πρόκληση του Champions League, μας κάνει να σκεπτόμαστε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά το Fair Play δεν αστειεύεται. Επομένως η περίπτωση του Μόντριτς είναι απίθανη».

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ικάρντι λήγει το Καλοκαίρι του 2021,με την Ίντερ να έχει προθεσμία μέχρι το Ιανουάριο του ίδιου έτους να ανανεώσει τον παίκτη.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x