Κύπρος

Απάντησε στον Ζοάο Πέδρο ο ΑΠΟΕΛ, τα… μαζεύει ο παίκτης!

Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε στις κατηγορίες του Ζοάο Πέδρο περί… χειρισμού των μικρών ομάδων από τους πρωταθλητές Κύπρου, ενώ λίγο αργότερα ο ποδοσφαιριστής έκανε λόγο για παραποίηση των λεγόμενών του.

Άμεσα αντανακλαστικά από τον ΑΠΟΕΛ!

Οι πρωταθλητές Κύπρου απάντησαν στα λεγόμενα του Ζοάο Πέδρο, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία ανέφερε πως ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει τις μικρές ομάδες του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Σχετικά με δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Joao Pedro

Επειδή δεν έχουμε καμία πρόθεση να οξύνουμε το κλίμα και να μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Απόλλωνα λόγω δηλώσεων του ποδοσφαιριστή του Joao Pedro, σε πορτογαλικό μέσο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://www.maisfutebol.iol.pt όπου αναφέρει επί λέξει, πως ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει αγώνες απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κίνητρα, καλούμε τον ποδοσφαιριστή να προβεί σε δημόσια απολογία στα ΜΜΕ. Αν αυτό δεν γίνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι οι αρμόδιες αρχές πρέπει να παρέμβουν και να ερευνήσουν την κατηγορία του ποδοσφαιριστή.

Ταυτόχρονα βεβαίως είναι και ευθύνη της ΚΟΠ να κρίνει αν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Joao Pedro εμπίπτουν σε υφιστάμενο άρθρο των πειθαρχικών κανονισμών της ΚΟΠ όπου προβλέπεται αποκλεισμός ποδοσφαιριστή που προέβη σε τέτοιου περιεχομένου δηλώσεις για περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών.

Θα αναμένουμε την δημόσια απολογία του ποδοσφαιριστή εντός των επόμενων 24 ωρών ειδάλλως θα προβούμε σε καταγγελία επιφυλάσσοντας όλα τα νόμιμα μας δικαιώματα».


Λίγο αργότερα, πάντως, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού τα... μάζεψε και ανέφερε πως δεν είπε αυτά ακριβώς στη συνέντευξή του και τα λόγια του παραποιήθηκαν. Έβαλε, μάλιστα, και διευκρινιστική δήλωση.

«Μετά λύπης μου ενημερώθηκα το πρωί της Τρίτης (09/01) από τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ στην Κύπρο για το νόημα των δηλώσεων που έκανα τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα μου. Αυτά τα οποία έχουν μεταφερθεί δεν τα έχω αναφέρει ποτέ, έχουν διαστρεβλωθεί και δεν με αντιπροσωπεύουν ούτε σαν άτομο ούτε σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο στον οποίο παραχώρησα την συνέντευξη για να διαμαρτυρηθώ και να του επεξηγήσω ότι τα όσα μετέφερε δεν ήταν ορθά. Ενώ του ζήτησα πριν δημοσιοποιήσει την συνέντευξη να μου την αποστείλει να την διαβάσω, παρέλειψε να το πράξει με αποτέλεσμα να μεταφέρει λανθασμένα μηνύματα, τα οποία ουδόλως με εκφράζουν. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ήθελα να θίξω ούτε τον ΑΠΟΕΛ ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αλλά ούτε και το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζομαι εδώ και τρία χρόνια. Απολογούμαι για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκάλεσε η παρερμηνεία και η λανθασμένη δημοσίευση των δηλώσεων μου»
, ήταν η δήλωση του Ζοάο Πέδρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x