Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αλέξη Κούγια, συνεχίζεται.

Η Ένωση σε ανακοίνωση που έβγαλε, επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ με σκληρούς χαρακτηρισμούς και εκείνος με τη σειρά του με προσωπική δήλωση, απάντησε σε σκληρό ύφος στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες, έκανε λόγο ακόμα και για νέο Koriopolis.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ και στενοχωρούμαι, γιατί έχει φτάσει σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο το διοικητικό και ιδιοκτησιακό περιβάλλον που να γράφουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους αυτοί που έγραφαν και τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης τις εποχές του Koriopolis.

Όσους κατήγγειλα και μετά από χρόνια ήταν κατηγορούμενοι στα διάφορα Koriopolis, έγραφαν ακριβώς τις ίδιες ανακοινώσεις σαν αυτή που έγραψε σήμερα η ΑΕΚ, για να μου απαντήσει.

Άντε παιδιά, έρχονται και τα δικά σας Κoriopolis. Πάντα έτσι γίνεται και μετά έρχεστε στο Πόρτο Χέλι με τα παιδάκια σας και τις συμπαθέστατες συζύγους σας και παρακαλάτε, για να σας βοηθήσω στο δικαστήριο, γνωρίζοντας πως είμαι καλός άνθρωπος και δε μπορώ να βάλω κανέναν στη φυλακή. Κρίμα ρε ΑΕΚτζήδες, πού σας κατάντησε ο Δημητράκης και ο Γιαννάκης το καλό παιδί. Μακάρι να γίνει το γήπεδο γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ χάλια».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ