Stoiximan Super League

Απάντηση Παναθηναϊκού σε Κούγια: «Δεν κλέβουμε παιχνίδια, κερδίζουμε στο γήπεδο»

Σε σκληρό ύφος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην επίθεση του Αλέξη Κούγια και τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν μάθει να κερδίζουν στο γήπεδο.

Επίθεση μέσω προσωπική του δήλωσης, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, κάτι που έφερε την άμεση αντίδραση-απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, απέχουν από την πραγματικότητα και ξεκαθαρίζουν ότι στο «τριφύλλι» έχουν μάθει να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο.

Παράλληλα, εκφράστηκε μέσω αυτής και η στήριξη στον Μαρίνο Ουζουνίδη, τονίζοντας ότι το ήθος του δεν χωράει αμφισβήτηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ΑΕΛ και την ιστορία της και αύριο θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη όπως άλλωστε κάνει σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, όχι μόνο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αλλά επιπλέον δεν τιμούν την ιστορία και το ήθος της ομάδας που εκπροσωπεί. Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο! Οσο για το ήθος του προπονητή μας, Μαρίνου Ουζουνίδη, όχι μόνο δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση, αλλά τα όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εκθέτουν τον… πάγκο της ομάδας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x