Stoiximan Super League

Σαββίδης σε Καραπαπά: «Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό;»

Το… γάντι που του πέταξε ο Κώστας Καραπαπάς με το σχόλιο για τον Απόστολο Βέλλιο σήκωσε ο Γιώργος Σαββίδης. Το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ απάντησε καυστικά στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Σαββίδης αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει από το Σάββατο γύρω από τον Απόστολο Βέλλιο.

Ως γνωστόν, ο πατέρας του Έλληνα φορ εξέφρασε την οργή του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του γιου του στη Νότιγχαμ, με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον χαρακτηρίζει «παιχταρά» και να τον καλεί στον «δικέφαλο του Βορρά».

Με αφορμή λοιπόν σχετικό σχόλιο που ακολούθησε από τον Κώστα Καραπαπά -ο οποίος τον ευχαρίστησε που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού και τόνισε ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσει- ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε καυστικά με νέο story στο instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σαββίδη αναφέρει

«Νόμιζα ότι ήσουν εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού και όχι της Νότιγχαμ. Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό; Λεφτά μπορεί να μην έχω, αλλά μπορώ να σου στείλω μπουγάτσα και τρίγωνα που φαίνεται ότι σου αρέσουν».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x