Stoiximan Super League

Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά

Παρά το γεγονός ότι είχαν δοθεί εισιτήρια στον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε μια ημέρα πριν το ματς με τον Λεβαδειακό ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησή. Με τον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκοι».

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε γνωστό ότι αποφασίστηκε (φυσικά υπήρξε συνεννόηση με το υφυπουργείου Αθλητισμού) να απαγορευτεί η οργανωμένη (και όχι η μεμονωμένη) μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Βοιωτία για το ματς της Κυριακής (17:15, 13/01) με τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα δώσει κανονικά το «παρών» στη Λιβαδειά και υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τη θύρα 4 και επειδή εξαντλήθηκαν άνοιξε και η θύρα 5 για τους φιλοξενούμενους.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή (13-01-2019) και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2018 – 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x