Ισπανία

«Απαραίτητος για την Ατλέτικο ο Σιμεόνε»

Ως ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της Ατλέτικο Μαδρίτης χαρακτήρισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Σερέζο, τον Ντιέγκο Σιμεόνε, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητος για την ομάδα.

Απαραίτητος για την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με τον Ενρίκε Σερέζο.

Ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος» μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Αργεντινό τεχνικό, χαρακτηρίζοντάς τον ως κεφάλαιο για τον σύλλογο, ενώ εξέφρασε παράλληλα την πίστη του ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ των δύο πλευρών όταν έρθει η ώρα ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού.

«Ο Τσόλο είναι απαραίτητος στην Ατλέτικο. Αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο αυτού του συλλόγου. Το γνωρίζει ο ίδιος, το γνωρίζουμε εμείς και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί. Εμείς δουλεύουμε πάντα κοιτάζοντας όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον και πιστεύω πως όταν έρθει η στιγμή ανανέωσης του συμβολαίου του, οι συζητήσεις θα είναι σύντομες και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην ομάδα. Δεν υπάρχει θέμα βιασύνης πάντως καθώς ο Σιμεόνε έχει ακόμη άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πήγε στην Ατλέτικο τον Δεκέμβριο του 2011 και από τότε έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ στην Ισπανία. Στην Ευρώπη σήκωσε το Europa League και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 2012, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League το 2014, χάνοντας από την Ρεάλ στην παράταση.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x