Πορτογαλία

«Απέδρασε» από το Οπόρτο η Σπόρτινγκ

Με πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 93’, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-1 την Μποαβίστα στο Οπόρτο και βρέθηκε στο -3 από την τρίτη Μπράγκα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Primeira Lega.

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-1 με πέναλτι στο 93’ την Μποαβίστα στο «Ντο Μπέσα» για την 25η αγωνιστική της Primeira Lega, μείωσε στο -3 στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας από την τρίτη Μπράγκα και ελπίζει σταθερά για το καλό «εισιτήριο» του Europa League, όπως για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι «ασπρόμαυροι» του Οπόρτο παρέμειναν στο +3 από τις θέσεις υποβιβασμού και περιμένουν τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Οι πρωταθλητές του 2001 προηγήθηκαν στο 3’ με τον Νέρις για να ισοφαρίσει στο 17’ η Σπόρτινγκ με το αυτογκόλ του Μασάδο. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 25’ και τα «λιοντάρια» το φοβερό ψαλιδάκι του Μπρούνο Φερνάντες στο 68’. Τελικά, στο 91’ ο Μασάδο έσπρωξε τον Ραφίνια μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε, το μετέτρεψε στο νικητήριο γκολ ο Μπρούνο Φερνάντες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x