Super League 2

Απέδρασε στο 90’ από την Κέρκυρα ο Απόλλων, ξέφυγε στη βαθμολογία ο Βόλος

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 2-1 μέσα στην Κέρκυρα (με 10 από το 68’), με γκολ στο 90’ και την πλησίασε στους 2 βαθμούς. Στο +12 από τη 2η θέση ο Βόλος. Σκόνταψε στην Κρήτη ο Ηρακλής.

Τη νίκη της 16ης αγωνιστικής της Football League πέτυχε ο Απόλλων.

Η ομάδα της Λάρισας επικράτησε 2-1 μέσα στην Κέρκυρα με τέρμα του Χατζή στο 90ο λεπτό και πλησίασε τους γηπεδούχους στους δύο βαθμούς, ενώ έκανε «δώρο» και στον Βόλο που πέρασε 1-0 στην έδρα του της ΑΕ Καραϊσκάκης με αποτέλεσμα να αποκτήσει 12 βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε ούτε στην έδρα του Ηροδότου, όπου έμεινε στο 1-1.

Η ομάδα του Αριάν Μπελά έβαλε τέλος των τεσσάρων σερί ισοπαλιών (οι τρεις με 1-1) στο πρωτάθλημα και χάρις το εντυπωσιακό τέρμα του Χατζή λίγο πριν το φινάλε, όταν και σκόραρε με γυριστό, έφυγε με σφιγμένες γροθιές από το νησί των «Φαιάκων». Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στο 11’ ο Πολέτο μοίρασε στον Γκουντρουμπή, που πλάσαρε τον Κουτζαβασίλη για το 0-1. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για την Κέρκυρα στο 68’, όταν και αποβλήθηκε ο Σπίνουλας, δεχόμενος δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Παρά ταύτα, η ομάδα του Στοΐλα ισοφάρισε με τον Ιωάννου, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά το δοκάρι του Τουράμ.



Την ίδια ώρα, ο Βόλος έφτανε σε ακόμη μια νίκη και με 1-0 στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης ξέφευγε στο +12 από τη δεύτερη θέση όπου παραμένει η Κέρκυρα, νιώθοντας την καυτή ανάσα της σημερινής της αντιπάλου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Πίτου Γκαρσία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Πουλικίδη να δέχεται έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για την υπόδειξή του.

Δεύτερη κολλητή ισοπαλία για τον Ηρακλή, που έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Ηροδότου. Ο Κλέιτον έκανε στο 59’ γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπορίκο από τον Γιαλούση. Η απάντηση ήρθε στο 70’ για την ομάδα της Κρήτης με γυριστό σουτ του Σιαλμά. Ο «Γηραιός» παραμένει σε μακριά από τις υψηλές θέσεις, ενώ οι γηπεδούχοι στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν επιβλητικός κόντρα στη Σπάρτη και σάρωσε 4-1, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν η μοναδική ομάδα χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα. Σάλιακας, Ρίσκι και Κουσκουνάς έκαναν το… καρέ. Μείωσε ο Καινούργιος στις καθυστερήσεις.

Αιγινιακός και Παναχαϊκή έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος αρκέστηκαν στο 0-0 σε ένα αποτέλεσμα που δεν… βολεύει καμία από τις δύο ομάδες. Οι μεν ψαλίδισαν ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές τους για σωτηρία και παρέμειναν στην τελευταία θέση, έχοντας 10 βαθμούς πλέον. Από την άλλη, η ομάδα του Οφρυδόπουλου είναι μόνη στην τέταρτη θέση μετά τη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Σάββατο 9/2
Δόξα Δράμας-Τρίκαλα 1-2
(18’ Καψάλης – 67’, 82’ Τριανταφυλλάκος)

Κυριακή 10/2
Κέρκυρα-Απόλλων Λάρισας 1-2
(78' Ιωάννου - 11' Γκουντρουμπής, 90' Χατζής)

ΑΟΧ Κισσαμικός-Σπάρτη 4-1
(7' Σάλιακας, 31' Ρίσκι, 68', 88' Κουσκουνάς - 93' Καινούργιος)

Καραϊσκάκης-ΝΠΣ Βόλος 0-1
(30 πεν. Πίτου Γκαρσία)

Αήττητος Σπάτων-Πλατανιάς 0-0

Αιγινιακός-Παναχαϊκή 0-0

Ηρόδοτος-Ηρακλής 1-1
(70' Σιαλμάς - 60' πεν. Κλέιτον)

Δευτέρα 11/2
Απόλλων Πόντου-Εργοτέλης (15:00)

Η επόμενη (17η) αγωνιστική:
Αήττητος Σπάτων-Ηρόδοτος
Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός
ΝΠΣ Βόλος-Δόξα Δράμας
Εργοτέλης-Κισσαμικός
Ηρακλής-Κέρκυρα
Πλατανιάς-Καραϊσκάκης
Σπάρτη-Παναχαϊκή
Τρίκαλα-Απόλλων Πόντου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x