Stoiximan Super League

Απειλή αφαίρεσης 3 βαθμών στον Ατρόμητο για Φυτανίδη – Όλο το παρασκήνιο

Απειλή αφαίρεσης 3 βαθμών για τον Ατρόμητο από το Διαιτητικό Δικαστήριο λόγω ακόμα μίας δικαστικής διαμάχης με τον Φυτανίδη - Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Σωκράτη Φυτανίδη!

Σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, οι Περιστεριώτες τιμωρούνται με αφαίρεση 3 βαθμών από την κατάταξη της Super League, αν και εφόσον δεν πληρώσουν το ποσό των 17.050 ευρώ στον παίκτη εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Αυτό το ποσό δεν αφορά χρέη προς τον ποδοσφαιριστή, αλλά σε τόκους υπερημερίας-επιδικίας και αντιστοιχούν στο προαναφερθέν ποσό.

Προφανώς, η ομάδα του Περιστερίου θα πληρώσει το ποσό και δεν κινδυνεύει ουσιαστικά με αφαίρεση, απλά το επεισόδιο εντάσσεται στη γενικότερη κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη από το καλοκαίρι του 2017.

Συγκεκριμένα, μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον των Περιστεριωτών ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο Ατρόμητος πλήρωσε στον παίκτη 198.856 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην περσινή σεζόν που δεν αγωνίστηκε στους «κυανόλευκους», στη συνέχεια, όμως, η πλευρά του 34χρονου ζήτησε τους τόκους υπηρεμερίας-επιδικίας ως είχε δικαίωμα.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του δεν συμφωνούσε στο ποσό που ζητούσε ο Φυτανίδης (υπήρχαν διαφορές στο επιτόκιο που υπολογιζόταν το ποσό των τόκων) και έτσι οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να λυθεί η διαφορά.

Εξυπακούεται ότι ακόμα και αυτή η διαφωνία στο ποσό δεν αφορούσε το οικονομικό ζήτημα (η διαφορά των δύο πλευρών ήταν ελάχιστη), αλλά την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο, με τον Ατρόμητο να θέλει να τραβήξει την υπόθεση σε χρόνο.

Τελικά, το ακριβές ποσό επιδικάστηκε στον παίκτη και η ομάδα του Περιστερίου θα πληρώσει στα επόμενα 24ωρα.

Η ανακοίνωση:

«Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία "Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923", μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο δικαστήριο της υπ' αριθμ. 6/2018 τελεσίδικης αποφάσεως του Δ.Δ.Π./ΕΠΟ, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λόγω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ' αυτήν χρηματικής οφειλής, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x