Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη, για την οριστική μεταβίβαση του «Γεντί Κουλέ» και του ΒΑΚ στην ΠΑΕ για τα επόμενα δέκα και 99 χρόνια αντίστοιχα.

Την Τρίτη (19/03) στις 13:00 στα γραφεία της ΠΑΕ θα μπουν τυπικά οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών, για ολοκληρωθεί και πρακτικά η συμφωνία.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Χρήστος Μπούσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία.

Αναλυτικά όσα έιπε:

«Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ. Εύχομαι να αναπτύξουμε όλα τα θέματα και να προχωρήσουμε και να γίνει μεγαλύτερος ο ΟΦΗ. Για τον ΟΦΗ θέλουμε να φτιάξουμε τα γήπεδα που έχουμε και να μπορούν να παίξουμε σαν αντίπαλος.

Να προχωρήσουμε με τον ερασιτέχνη μαζί για να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα. Ο κ. Βαρδινογιάννης έκανε κάτι μεγάλο και τα έδωσε στον Ερασιτέχνη. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος και εμείς αυτά τα κτήματα μαζί που θα πάρουμε τα 200 στρέμματα και θα είναι τα γήπεδα όλα μαζί. Θα είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά για όλη την Ελλάδα. Είναι δύσκολη η κατάσταση την Τετάρτη αλλά ο ΟΦΗ πιστεύω να αθωωθεί γιατί είναι αδικία. Θέλω όλη η Κρήτη να υποστηρίξει τον ΟΦΗ γιατί είναι αδικία. Εύχομαι να το δουν στο δικαστήριο και να αθωωθούμε».

TAGS: ΟΦΗ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ