Γενικά

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Φίγκο

Με επιστολή του στην οποία αφήνει σαφείς αιχμές για τη διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου της FIFA ο Λουίς Φίγκο ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Την απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA, έκανε γνωστή ο Λουίς Φίγκο με σχετική επιστολή του στα Μέσα Ενημέρωσης.

Σε αυτή ο Πορτογάλος κάνει λόγο για ομοσπονδίες οι οποίες εμπόδισαν τους υποψήφιους να μιλήσουν και να κάνουν γνωστές τις απόψεις τους για το ποδόσφαιρο, ενώ επισημαίνει πως δεν έχει υπάρξει η απόφαση για ένα debate όλων των υποψηφίων στο οποίο ο κάθε ένας θα μπορούσε να εκφράσει τις απόψεις του για φλέγονται ζητήματα του αθλήματος.

«Αυτή η εκλογική διαδικασία είναι ένα δημοψήφισμα για την παράδοση της απόλυτης εξουσίας σε έναν άνθρωπο κάτι του οποίου αρνούμαι να είμαι μέλος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μετά από μια προσωπική σκέψη και ανταλλαγή απόψεων με άλλους υποψήφιους, πιστεύω ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί στις 29 Μαΐου στη Ζυρίχη δεν είναι μια κανονική εκλογική διαδικασία», αναφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x