Γενικά

Απήγαγαν τη μητέρα μουντιαλικού παίκτη της Βραζιλίας -Την απελευθέρωσαν αστυνομικοί (video)

Ευτυχώς όμως η περιπέτειά της είχε αίσιο και γρήγορο τέλος.

Θύμα απαγωγής έπεσε η μητέρα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Τάισον, που ήταν μέλος της ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ.

Η Ροσάντζελα Φρέντα απήχθη από το σπίτι της, στην πόλη Πελότας της Βραζιλίας, αλλά λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν το κρησφύγετο των δραστών και την απελευθέρωσαν.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που έγιναν όλα. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ βγήκε στον φράχτη έξω από το σπίτι της, επειδή κάποιος της έφερε λουλούδια. Ομως, ήταν το κόλπο των απαγωγέων, οι οποίοι την άρπαξαν, την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.



Ευτυχώς όμως η περιπέτειά της είχε αίσιο και γρήγορο τέλος. «Είναι καλά. Πέρα από τον τρόμο που έζησε, δεν έχει τραυματιστεί», δήλωσε ο αστυνομικός Ραφαέλ Λόπες, ενώ συμπλήρωσε ότι οι απαγωγείς δεν πρόλαβαν να ζητήσουν λύτρα.

Το κρησφύγετό τους ήταν στο Μόντε Μπονίτο, στα προάστια της πόλης που ζει η Ροσάντζελα Φρέντα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό, όταν εντόπισαν το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών.

Οταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι, ένας άνδρας κατάφερε να διαφύγει, ενώ άλλοι τέσσερις συνελήφθησαν. Ο πρώτος είναι γνωστός εγκληματίας της περιοχής, που έχει καταδικαστεί για δολοφονία και ναρκωτικά. Στο κρησφύγετο η αστυνομία βρήκε όπλα, κοκαΐνη και μαριχουάνα. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή βρέθηκε με τα χέρια της δεμένα, στο γκαράζ του σπιτιού.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x